Konzultanti

Co je nového?

Přejeme Vám klidně prožité svátky a úspěšný start do nového roku. Těšíme se na pokračující spolupráci s Vámi. 

... více

GlobTime Consulting, s.r.o.

Jeronýmova 724
411 17 Libochovice

Mobil: +420 724 356 133
E-mail: globtime@globtime.cz

IČO: 25482319

DIČ: CZ25482319

Jaký otevřený seminář by byl pro Vás zajímavý?

Manažerské dovednosti
42%
Řízení projektů
18%
Obchodní dovednosti
20%
Vyjednávání
19%
Celkem hlasovalo 4317 lidí.

Ing. Josef Hrzán - senior konzultant, partner

Pracuje v oblasti poradenství od roku 2000. Je jedním z partnerů společnosti GlobTime Consulting,s.r.o.Vystudoval Technickou fakultu VŠZ v Praze a je studentem První psychoterapeutické fakulty v Praze.

Od roku 1993 pracoval v obchodních pozicích několika zahraničních firem a od roku 1996 ve vrcholových manažerských pozicích u zahraničních firem, především v oblastech obchodu a personalistiky. V těchto pozicích, mimo jiné, spolupracoval na projektech zavádění, komunikování změn a projektech zavádění nových odbytových struktur.

Mezi jeho významné akce patří projekty zaměřené na strategický rozvoj nových prodejních struktur, diagnostiku a rozvoj manažerských schopností pro vrcholový a střední management a návrh na implementace systému moderního recruitmentu a systému hodnocení.

Vedl nebo vede projekty pro společnosti Amcico AIG Life,a.s., Generali Capital s.r.o., Coca-Cola Beverages Česká republika, Prima FTV, Makro/Metro, TESCO Stores, První městská banka, Seznam.cz, Coca Cola Slovakia, Banner Batterien, Donaldson a další. Pracuje jako kouč pro top management významných tuzemských i zahraničnch společností.

Vystupoval na přednáškách pro studenty VŠE v Praze, na seminářích organizovaných společností CzechTrade , open trénincích pro vrcholové manažery českých i zahraničních firem.

 

 

Ing. Václav Ságl, MBA - senior konzultant

Pracuje v oblasti poradenství od roku 1999. Je senior konzultantem společnosti Globtime Consulting, s.r.o.

.Vystudoval ČVUT Praha fakulta strojní. Absolvoval studijní pobyty ve Velké Británii a Belgii.

Od roku 1992 pracoval ve vrcholových manažerských pozicích u zahraničních firem, především v oblastech výroby, logistiky, strategického nákupu a řízení společnosti. V těchto pozicích, mimo jiné, spolupracoval na projektech zavádění, komunikování změn a projektech zavádění nových výrob.

Jeho aktivity jsou zaměřené především na strategický přístup k řízení projektů ve sféře výroby i služeb, diagnostiku a rozvoj manažerských schopností pro vrcholový a střední management a návrh a implementace systému hodnocení. V současné době se mimo jiné věnuje i Česko-Japonskému interkulturálnímu managementu.

Vedl nebo vede projekty pro společnosti ACO Stavební prvky, Anect, Arboeko, ATS, BOS Automotive, Donaldson, Cooper Standard, Hella Autotechnik,Ingersoll Rand,Latecoere Czech Republic, Meopta Přerov, Metaldyne Oslavany, Macco Organiques,Nextira One, Osram Bruntál, Pochling Industrial,RWE Gas Storage, RWE Transgas, Siemens Elektromotory, Siemens NST, TESCO,TI Automotive, Trumf International, Vítkovice ,Watteeuw a další.

Jako konzultant pracoval a pracuje na projektech například pro firmy Al Lighting, APP Group, Coca-Cola Beverages, Coca-Cola Beverages Slovakia, Česká Pojišťovna, Český Telecom,  Chipita, Léčiva, Makro/Metro, Scania Czech Republic, Seznam.cz.

 

 

 

 

Copyright © 2010, GlobTime Consulting, s. r. o. Webdesign a optimalizace pro vyhledávače: GRAFART STUDIO®